Opinie innych pacjentów

Zebrałem w tym miejscu recenzje wystawione przez moich pacjentów z różnych serwisów. Jeśli masz wątpliwości czy spotkać się ze mną, zapoznaj się z opiniami poniżej. Z pewnością pomogą Ci podjąć słuszną decyzję. 

Na podstawie 17 opinii.
Adam Mirek
Adam Mirek
2022-01-21
Zweryfikowana
Doktor z holistycznym podejściem do pacjenta, empatyczny, wszystko dokładnie tłumaczy , pozytywny, przywraca wiarę w lekarzy🍀
Marysia Mirowska
Marysia Mirowska
2022-01-21
Zweryfikowana
Eliza Kordek
Eliza Kordek
2022-01-21
Zweryfikowana
Wspaniały lekarz, podejście holistyczne, otwarty umysł, bardzo sympatyczny.
Bożenna Tarasiewicz
Bożenna Tarasiewicz
2022-01-10
Zweryfikowana
Świetny lekarz, ogromna wiedza którą dzieli się z pacjentami.Cudowne podejście prozdrowotne .Nie powiela starych szkodliwych procedur, dużo super wskazówek aby zachować zdrowie.Brawo Panie Doktorze! Oby więcej takich lekarzy .
Jacek Jaroszewski
Jacek Jaroszewski
2022-01-10
Zweryfikowana
Krystian Rajski
Krystian Rajski
2021-12-13
Zweryfikowana
Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Nietuzinkowe i bardzo holistyczne podejście do diagnostyki i leczenia. Wszystkie wyniki dostarczonych badań Pan Doktor dokładnie przeanalizował i powiązał w całość. Bardzo odpowiada mi forma i styl współpracy. Polecam.
Tomasz Siemiński
Tomasz Siemiński
2021-11-28
Zweryfikowana
Świetny lekarz. Jeszcze lepszy człowiek. Do tego analitycznie i wnikliwie podchodzi do pacjenta 👌
Joanna Nykiel
Joanna Nykiel
2021-10-30
Zweryfikowana
Piotr Jóźwiak
Piotr Jóźwiak
2021-09-25
Zweryfikowana
Rzetelna informacja o stanie mojego zdrowia. wizyta zawsze sympatyczna, bez pośpiechu w miłej atmosferze. Pełna informacja o sposobie żywienia, efekty w moim przypadku są widoczne. Poleciłem moim znajomym i rodzinie, niektórzy skorzystali i są Doktora pacjentami. Więcej takich lekarzy i na pewno będziemy zdrowsi.
A.M. D.
A.M. D.
2021-08-31
Zweryfikowana
Znakomity lekarz, serdecznie polecam!

POZOSTAW SWOJĄ OPINIĘ

Podziel się opinią na temat wizyt w moim gabiniecie. Pomóż innym podjąć decyzję dotyczącą wizyt stacjonarnych lub teleporad. Twoja opinia jest dla mnie bardzo ważna.

Strong Testimonials form submission spinner.

To pole jest wymagane

Podaj swoje imię i nazwisko
Podaj swój adres email
Zaznacz te opcję jeśli recenzja dotyczy wizyty stacjonarnej
Zaznacz te opcję jeśli recenzja dotyczy teleporady
Napisz kilka zdań na temat przebiegu Twojej wizyty.
rating fields
Zaznacz gwiazdkami Twoją ocenę

Szukałam kardiologa, który nie będzie

Szukałam kardiologa, który nie będzie przepisywał tony leków, spojrzy na pacjenta całościowo. Po wizycie u dr Tomasza Jeżewskiego przekonałam się że są jednak tacy lekarze. Na dodatek doktor potrafi przekonać do zmiany stylu życia, sam daje przykład, jest wiarygodny. Nie tak dawno rozmawiałam z dietetyczką która mówiła o zdrowej diecie a sama miała duużą nadwagę.Bardzo polecam.

Dorota Grabowska