Opinie innych pacjentów

Zebrałem w tym miejscu recenzje wystawione przez moich pacjentów z różnych serwisów. Jeśli masz wątpliwości czy spotkać się ze mną, zapoznaj się z opiniami poniżej. Z pewnością pomogą Ci podjąć słuszną decyzję. 

Na podstawie 17 opinii
Adam Mirek
Adam Mirek
2022-01-21
Doktor z holistycznym podejściem do pacjenta, empatyczny, wszystko dokładnie tłumaczy , pozytywny, przywraca wiarę w lekarzy🍀
Marysia Mirowska
Marysia Mirowska
2022-01-21
Eliza Kordek
Eliza Kordek
2022-01-21
Wspaniały lekarz, podejście holistyczne, otwarty umysł, bardzo sympatyczny.
Bożenna Tarasiewicz
Bożenna Tarasiewicz
2022-01-10
Świetny lekarz, ogromna wiedza którą dzieli się z pacjentami.Cudowne podejście prozdrowotne .Nie powiela starych szkodliwych procedur, dużo super wskazówek aby zachować zdrowie.Brawo Panie Doktorze! Oby więcej takich lekarzy .
Jacek Jaroszewski
Jacek Jaroszewski
2022-01-10
Krystian Rajski
Krystian Rajski
2021-12-13
Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Nietuzinkowe i bardzo holistyczne podejście do diagnostyki i leczenia. Wszystkie wyniki dostarczonych badań Pan Doktor dokładnie przeanalizował i powiązał w całość. Bardzo odpowiada mi forma i styl współpracy. Polecam.
Tomasz Siemiński
Tomasz Siemiński
2021-11-28
Świetny lekarz. Jeszcze lepszy człowiek. Do tego analitycznie i wnikliwie podchodzi do pacjenta 👌
Joanna Nykiel
Joanna Nykiel
2021-10-30
Piotr Jóźwiak
Piotr Jóźwiak
2021-09-25
Rzetelna informacja o stanie mojego zdrowia. wizyta zawsze sympatyczna, bez pośpiechu w miłej atmosferze. Pełna informacja o sposobie żywienia, efekty w moim przypadku są widoczne. Poleciłem moim znajomym i rodzinie, niektórzy skorzystali i są Doktora pacjentami. Więcej takich lekarzy i na pewno będziemy zdrowsi.
A.M. D.
A.M. D.
2021-08-31
Znakomity lekarz, serdecznie polecam!

POZOSTAW SWOJĄ OPINIĘ

Podziel się opinią na temat wizyt w moim gabiniecie. Pomóż innym podjąć decyzję dotyczącą wizyt stacjonarnych lub teleporad. Twoja opinia jest dla mnie bardzo ważna.

[testimonial_view id=”2″]

[testimonial_view id=”1″]