Pamiętaj aby anulować subskrypcję. Możesz to zrobić klikając poniżej w przycisk „anuluj subskrypcję”. Usuniecie konta nie jest równoznaczne z wyłączenie subskrypcji. Dlatego proces ten musisz wykonać samodzielnie.

Potwierdzam usunięcie wszystkich subskrybcji

Naciśnij przycisk poniżej, aby usunąć swoje konto.

Pamiętaj usunięcie konta jest nieodwracalne!

[plugin_delete_me /]